Zoran Dincic (Zoran Dincic)   


Zoran  Dincic1954
Zoran Dincic
Država i grad:  SrbijaLeskovac
Obrazovanje:  Srednja Tehnicka,Novinarska skola,Visoka poslovna ,Fakultet za menadzment
Trenutni posao:  preduzetnik
Interesovanje:  razvojni i inovativni Projekti
Nešto o sebi: 
Sortiranje:
ZASLUGOM KOMORE LESKOVAC formirana Grcko-Srpska privredna komora
NOVO
Bord direktora i vlasnika firmi iz Soluna i severne Grcke za novoformiranu Grcko-srpsku privrednu komoru izabrali su za predsednika g.dina Kostasa S.Georgiakosa, biznismena iz Soluna a za potpredsednika g.dina mr Gorana Jovica, predsednika Regionalne privredne komore Leskovac.  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU ZASLUGOM KOMORE LESKOVAC formirana Grcko-Srpska privredna komora
Zoran Dincic
20 godina rada MATEKSA
Promocija
MILE ILIC-I RADNIK I GAZDA Aprila meseca MATEKS obeležava 20 godina uspešnog rada.Od nekadasnje male radionice za izradu jambolija,MIODRAG ILIC bivsi radnik LETEKSA a pri tom i sportista i muzicar,uspeo je da izgradi savremenu Fabriku jednu od boljih u Leskovcu I tako posle Lazara Dunjerovica I ostalih leskovackih predratnih fabrikanata,po svojoj osobenosti I speficnosti razvoja,ulazi sasvim sigurno u istoriju leskovackog tekstila.  
Biznis forum DOBAR POSAO 20 godina rada MATEKSA
Zoran Dincic
DUALNI ŠKOLSKI SISTEM U SRBIJI POD HITNO
NOVO!!!
Premijer Aleksandar Vucic je najavio da ce u Srbiji od sledece ili 2017. godine poceti dualno obrazovanje, sistem po kome se obrazuju mladi u Nemackoj, Švajcarskoj, Austriji... Dualni model strucnog obrazovanja podrazumeva da ucenici po upisu strucne, tehnicke ili poslovne škole zasnuju i radni odnos u kompanijama koje ih, uporedo sa školovanjem za odredeno zanimanje, osposobljavaju za praktican rad.  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU DUALNI ŠKOLSKI SISTEM POD HITNO
Zoran Dincic
Sistem obrazovanja u Austriji
Promocija
Opšta školska obaveza u Austriji pocinje sa šestom godinom života i traje devet godina.Obrazovni put svakog deteta u Austriji pocinje s cetvorogodišnjom osnovnom školom.Posle primarnog stepena ucenici imaju izbor izmedju dva modela koji traju po 4 godine Prvi ima program više osnovne škole a drugi mopdel u istom trajanju ima program takozvani niži stepen neke opšte obrazovne više škole.  
Biznis forum BIZNIS RADONICA FORUM PODRŠKA BIZNISU Sistem obrazovanja u Austriji
Zoran Dincic
Uskoro novi zakon o socijalnom preduzetnistvu
NOVO!!!
ZAKON O SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU DO LETA Zakon o socijalnom preduzetništvu trebalo bi da bude donet do leta ove godine, a regulisao bi zapošljavanje socijalno ranjivih slojeva stanovništva, najavio je danas predsednik Ekonomskog kokusa Skupštine Srbije, Vladimir Marinkovic. Radna verzija tog zakona trebalo bi da bude gotova naredne nedelje i bice upucena Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boracka i socijalna pitanja i Ministarstvu privrede  
Biznis forum BIZNIS RADONICA FORUM ZAPOCETI SOPSTVENI BIZNIS Uskoro novi zakon o socijalnom preduzetnistvu
Zoran Dincic
Sta rade naši susedi POVRATAK U BUDUCNOST da radimo kao nekada
NOVO!!!
Fabrika Josipa Plaveca u Velikoj Gorici (HRVATSKA) bavi se proizvodnjom ulja,proteina, brašna i kozmetike od konoplje od 2012. godine. Njegovo polje industrijske konoplje koje se prostire na 41 hektar zemlje u Lomnici najvece je u Hrvatskoj.  
Biznis forum IDEJE ZA POSAO Šta rade naši susediPOVRATAK U BUDUCNOST  da radimo kao nekada
Zoran Dincic
BIZNIS KREATIVNA RADIONICA
Promocija
POUZDANI PARTNERI

Ne plašimo se konkurencije. Ona nas usmerava i koriguje. Konkurencija nam je “vetar u ledja” U ovom poslu smo svi zajedno. Kad igramo, igramo da pobedimo • MI SMO VAS POUZDANI PARTNER Naša VIZIJA je da za dve godine postanemo, poput mnogih pocetnika, POUZDAN PARTNER i oslonac malim porodicnim firmama i koji pored sebe ukljucuju i drugu generaciju svoje porodice u porodicni posao.
 
Biznis forum BIZNIS RADONICA FORUM PODRŠKA BIZNISU MI SMO POUZDANI PARTNERI
Zoran Dincic
BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO
NOVO
BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO. Autori XFactory portala: Aleksandar Josik i Fedor Rakic iz Beograda i Zoran Dincic, vlasnik BIZNIS KREATIVNE RADIONICE potpisali su 14.februara u Beogradu ugovor o poslovnoj saradnji i time postali i deo TIMA 10 Creative Business Workshop.  
Biznis forum DOBAR POSAO     BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I  XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO.
Zoran Dincic
Koliko znamo ŠTA JE TO AUTSORSING
Autsorsing je jedna od formi racionalizacije poslovanja. Ekonomska kriza utice na sve sfere zivota, pa tako i na male i velike firme , Autsorsing je dogovorno prenošenje ili prepuštanje dela ili celokupnih poslova, drugim, za tu vrstu specijalizovanim firmama, uz odredenu naknadu. Nastojanje da se troškovi svedu na minimum a da se pri tom ne ugrozi poslovanje, dovelo je do popularizacije autsorsinga  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU Koliko znamo  ŠTA JE TO AUTSORSING
Zoran Dincic
MI TO MOŽEMO ZAJEDNO
NOVO!!!
DA DA DA DA  
Biznis forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO MI TO MOŽEMO ZAJEDNO
Zoran Dincic
BIL GEJTS,, Gradite svoje snove,,
„Ako ne gradite svoje snove, neko ce vas angažovati da gradite njihove.” Sanjajte i ostvarite svoje snove!  
Biznis forum BIZNIS IDEJE FORUM IDEJE ZA POSAO  BIL GEJTS,,Gradite svoje snove,,
Zoran Dincic
Asocijacija balkanskih tekstilnih info centara
NOVO!!!
ABTIC centar treba da poveže sve visoko školske institucije iz oblasti tekstila(tekstilno-tehnološke fakultete)iz Srbije,Hrvatske,BIH,Republike Srpske,Makedonije,Crne Gore,Slovenije,Bugarske,Grcke i Albanije. zahvaljujuci kojima vlasnici tekstilnih kapaciteta,menadžeri i nosioci porodicnog biznisa mogu da donesu racioalne poslovne odluke  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU Asocijacija balkanskih tekstilnih info centara
Zoran Dincic
Šta nudi Mobes Group
Promocija
ISO STANDARDI IZLAZAK U SVET

Od osnivanja, težimo da uvek budemo na usluzi korisnicima sa kompletnom ponudom visoko kvalitetnih usluga u oblasti implementacije medunarodnih standarda i obuke. Svesni da se reputacija gradi kontinuirano, naša pažnja prema svakom klijentu je potpuna i profesionalna i zasniva se na vrhunskom kvalitetu pružanja svih vrsta usluga,
 
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU MOBES GROUP  Ponuda koja se ne odbija
Zoran Dincic
ZNANJEM DO CILJA Možemo li MI to i u Leskovcu?
NOVO!!!
BEOGRAD - Savet za zapošljavanje grada Beograda zapoceo je sa primenom Lokalnog akcionog plana zapošljavanja u 2015. godini, organizovanjem radionica "Znanjem do cilja". Sve detaljnije informacije o ovom programu edukacija postavljene su na internet prezentaciji Grada Beograda i svih institucija koje ucestvuju u projektu radionica, a to su Beokom servis, NSZ – filijala za grad Beograd,  
Biznis forum BIZNIS RADONICA FORUM ZAPOCETI SOPSTVENI BIZNIS ZNANJEM DO CILJA U BEOGRADU zašto NEi u Leskovcu
Zoran Dincic
Kontaktirajte Nas
Naši kontaktni podaci  
Main menu KONTAKTIRAJTE NAS Kontaktirajte Nas
XFactory
Povratak modi
Da li ce nekadašnji Srpski Mancester i GRAD TEKSTILA uspeti da se iz zapecka svih modnih zbivanja ponovo OKRENE MODI?  
Biznis forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO Textile Information Center - Leskovac
Zoran Dincic
Možda je to i Vaša šansa za posao
Studenti, diplomci i postdiplomci koji žele zaposlenje ili usavršavanje mogu predati svoje biografije predstavnicima raznih kompanija na Sajmu poslova i strucnih praksi "Job Fair" koji ce biti održan 2. i 3. marta na Elektronskom fakultetu u Nišu.  
Biznis forum BIZNIS IDEJE FORUM IDEJE ZA POSAO možda je to i Vaša šansa za posao
Zoran Dincic
Stranica: