ZA PREDUZECA       

XFactory portali su poslovna rešenja koja trebaju da pomognu manjim i vecim firmama da brzo naprave korist od internet poslovanja. Portali su napisani od nule i u produkciji su od pre 4 godine. Od tada su konstantno usavršavani. Uradili smo preko 20 portala i imamo veliko iskustvo u ovoj oblasti. Ugradili smo u njih veliki broj funkcionalnosti, ali nam je najbitnije bilo da sve bude veoma jednostavno za krajnjeg korisnika i da brzo može da se odradi veliki posao.

Sortiranje:
Project management tool
Upravljanje kompanijom i rad kompanije treba da bude iskustvo kao kad posecujete omiljeni sajt i gledate šta ima novo. Project management tool prati vremena i projekcije izrade faza projekta i uloženo vreme. Može se koristiti u bilo kojoj kompaniji da bi podstakao zaposlene da budu kreativni i inovativni.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Project management tool
XFactory
Biznis portal
Promocija
Portal za predstavljanje firme. Omogucava da dobijete sve što vam je potrebno da se na internetu postavite kao autoritet u svojoj oblasti. Firma može da preuzme postavljanje i izmenu sadržaja na portalu i da kako se menja poslovanje firme te promene odmah budu objavljene na portalu.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Biznis portal
XFactory
Stranica: