XFactory (alexa)   


Aleksandar  Josik
Država i grad:  SrbijaBeograd
Obrazovanje: 
Trenutni posao: 
Interesovanje: 
Nešto o sebi: 
Sortiranje:
ZASLUGOM KOMORE LESKOVAC formirana Grcko-Srpska privredna komora
NOVO
Bord direktora i vlasnika firmi iz Soluna i severne Grcke za novoformiranu Grcko-srpsku privrednu komoru izabrali su za predsednika g.dina Kostasa S.Georgiakosa, biznismena iz Soluna a za potpredsednika g.dina mr Gorana Jovica, predsednika Regionalne privredne komore Leskovac.  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU ZASLUGOM KOMORE LESKOVAC formirana Grcko-Srpska privredna komora
Zoran Dincic
DUALNI ŠKOLSKI SISTEM U SRBIJI POD HITNO
NOVO!!!
Premijer Aleksandar Vucic je najavio da ce u Srbiji od sledece ili 2017. godine poceti dualno obrazovanje, sistem po kome se obrazuju mladi u Nemackoj, Švajcarskoj, Austriji... Dualni model strucnog obrazovanja podrazumeva da ucenici po upisu strucne, tehnicke ili poslovne škole zasnuju i radni odnos u kompanijama koje ih, uporedo sa školovanjem za odredeno zanimanje, osposobljavaju za praktican rad.  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU DUALNI ŠKOLSKI SISTEM POD HITNO
Zoran Dincic
Sta rade naši susedi POVRATAK U BUDUCNOST da radimo kao nekada
NOVO!!!
Fabrika Josipa Plaveca u Velikoj Gorici (HRVATSKA) bavi se proizvodnjom ulja,proteina, brašna i kozmetike od konoplje od 2012. godine. Njegovo polje industrijske konoplje koje se prostire na 41 hektar zemlje u Lomnici najvece je u Hrvatskoj.  
Biznis forum IDEJE ZA POSAO Šta rade naši susediPOVRATAK U BUDUCNOST  da radimo kao nekada
Zoran Dincic
LESKOVAC Balkanska hemp-hamf dolina
NOVO
prof.dr DRAGAN DJORDJEVIC TEHNOLOSKI FAKULTET LESKOVAC Moze li Srbija da se vrati gajenju i preradi industrijskog konoplja? Proizvodnjom i preradom industrijskog konoplja uz angazovanje drzave Srbije i prisustvo stranih investitora moglo bi da se uposli 20.000 ljudi.Nekada je Srbija bila najveci proizvodjac ind.konoplja u Evropi sa 32 preradjivacka kapaciteta i zaposlavala preko 30 hiljada ljudi.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM IDEJE ZA POSAO Balkanska hemp-hamf dolina
XFactory
Od industrijske konoplja 20.000 proizvoda
Od Konoplja se moze dobiti cak 20.000 proizvoda. Imamo tradicijuproizvodnje konoplja staru 130 godina. Poceli smo sa gajenjem i preradom konoplja. Pruža se velika sansa da u saradnji sa velikim proizvodjacima i preradjivacima konoplja zapocneno pionirske korake u sadnji prvih povrsina pod konopljem sa semenom koje obezbedjuju investitori.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO Industrijska konoplja - biznis
XFactory
Izmene zakona kao pomoc preduzetnicima
U Ministarstvu privrede danas je održan prvi sastanak Radne grupe za izmene i dopune zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju. Aktivnost ove radne grupe je deo aktivnosti koju Ministarstvo privrede sprovodi za sistemsko rešavanje problema nelikvidne privrede.  
Biznis forum PRIVREDNI SAVETNIK Izmene zakona kao pomoc preduzetnicima
Zoran Dincic
Asocijacija balkanskih tekstilnih info centara
NOVO!!!
ABTIC centar treba da poveže sve visoko školske institucije iz oblasti tekstila(tekstilno-tehnološke fakultete)iz Srbije,Hrvatske,BIH,Republike Srpske,Makedonije,Crne Gore,Slovenije,Bugarske,Grcke i Albanije. zahvaljujuci kojima vlasnici tekstilnih kapaciteta,menadžeri i nosioci porodicnog biznisa mogu da donesu racioalne poslovne odluke  
Biznis forum PODRŠKA BIZNISU Asocijacija balkanskih tekstilnih info centara
Zoran Dincic
Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeca - COSME
NOVO!!!
COSME program (Programme for the Competitiveness of Enterprises and SMEs - Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeca) je novi program Evropske unije za finansijsko razdoblje 2014-2020. Koji je usmeren ka razvoju konkurentnosti malih i srednjih preduzeca. Budžet COSME programa za sedmogodišnje razdoblje iznosi 2,3 milijarde evra, od cega je za 2014. godinu opredeljeno 260 miliona evra.  
Biznis radionica forum BIZNIS RADONICA FORUM PODRŠKA BIZNISU Program za konkurentnost malih i srednjih preduzeca - COSME
XFactory
12th Conference of the European Industrial Hemp Association (EIHA)
Preliminary Programme: 12th Conference of the European Industrial Hemp Association (EIHA), 20-21 May 2015, Wesseling near Cologne, Germany  
Biznis radionica forum KONFERENCIJE 12th Conference of the European Industrial Hemp Association (EIHA)
XFactory
Internet prodavnica
Najmoderniji portal za prodaju i predstavljanje svoje kompanije, koji omogucava zaposlenima da sami prave sadržaj i ubacuju i menjaju proizvode. Omogucena je interakcija sa klijentima. Najmoderniji portal za prodaju i predstavljanje svoje kompanije, koji omogucava zaposlenima da sami prave sadržaj i ubacuju i menjaju proizvode. Omogucena je interakcija sa klijentima.  
Izrada portala ZA TRGOVINU Internet prodavnica
XFactory
Kontaktirajte Nas
Naši kontaktni podaci  
Main menu KONTAKTIRAJTE NAS Kontaktirajte Nas
XFactory
Tri dokaza koje biznis plan mora da pruži
Više od svega, biznis plan mora da predoci vaše ideje i planove. Da bi to ostvarili vaš plan mora da pruži:  
Biznis radionica forum BIZNIS PLAN Tri dokaza koje biznis plan mora da pruži
XFactory
Biznis plan povecava šanse za uspeh
Jedan od nacina kako se gleda na poslovanje je da je sve to kockanje. Narocito u Srbiji danas. Krenete u posao i kockate se sa svojim ili novcem svojih investitora ili banke. Prakticno, kladite se na sebe. Ako ste bili u pravu, zaradicete novac i vratiti dugove i svi su srecni.  
Biznis radionica forum BIZNIS RADONICA FORUM BIZNIS PLAN Biznis plan povecava šanse za uspeh
XFactory
Kako doci do novca i investicije - Biznis plan
Uspeh vašeg poslovnog poduhvata, bio on uvoz i prerada nafte ili palacinkarnica na uglu, velikim delom zavisi od odluka koje donosite. Biznis plan je kao arhitektonski nacrt koji vam daje neophodne podatke za donošenje ispravnih odluka.  
Biznis radionica forum BIZNIS PLAN Kako doci do novca i investicije - Biznis plan
XFactory
Project management tool
Upravljanje kompanijom i rad kompanije treba da bude iskustvo kao kad posecujete omiljeni sajt i gledate šta ima novo. Project management tool prati vremena i projekcije izrade faza projekta i uloženo vreme. Može se koristiti u bilo kojoj kompaniji da bi podstakao zaposlene da budu kreativni i inovativni.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Project management tool
XFactory
Bimtex - Konac delo krasi
Promocija
Osnovnu delatnost cini proizvodnja prediva za trikotažnu i caraparsku industriju kao i proizvodnja elasticnih mrežica za pakovanje mesnih proizvoda. Danas je “BIM tex” lider na tržištu Srbije u proizvodnji razlicitih tipova prediva, za sve vrste pletacih tehnologija sa kapacitetom od preko 1000 tona godišnje.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO Bimtex - Konac delo krasi
XFactory
TIC klaster – prvi Srpski infrastukturni centar
Fond za infrastrukturnu podršku inovacionoj delatnosti, tekstilnom školstvu i tekstilnoj industriji Srbije. Cilj projekta je stvaranje jakog srpskog tekstilnog infrastrukturnog centra koji ce kroz zajednicku realizaciju podprojekata realizovati “Koncept infrastrukturne podrške” revitalizaciji srpske tekstilne industrije.  
Biznis radionica forum BIZNIS RADONICA FORUM BIZNIS PLAN TIC klaster – prvi Srpski infrastukturni centar
XFactory
Srpski centar za kontrolu kvaliteta tekstilnih proizvoda
AKTUELNO
U oblasti tekstilne industrije, Srbija može imati odredenu konkurentsku prednost, u odnosu na okolne zemlje, zahvaljujuci blizini tržišta i industrijskoj tradiciji, što zahteva jacanje domace osnove i agresivnu usmerenost izvozu.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM IDEJE ZA POSAO Srpski centar za kontrolu kvaliteta tekstilnih proizvoda
XFactory
O nama
Ovo je stranica o clanovima Biznis kreativna radionica tima  
Main menu O NAMA O nama
XFactory
Portal za nekretnine i turizam
Najmoderniji portal za nekretnine / turizam, koji omogucava zaposlenim i klijentima da sami uredjuju kako ce biti predstavljene nekretnine i destinacije.  
Izrada portala RAZNI PORTALI Portal za nekretnine i turizam
XFactory
Biznis portal
Promocija
Portal za predstavljanje firme. Omogucava da dobijete sve što vam je potrebno da se na internetu postavite kao autoritet u svojoj oblasti. Firma može da preuzme postavljanje i izmenu sadržaja na portalu i da kako se menja poslovanje firme te promene odmah budu objavljene na portalu.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Biznis portal
XFactory
Sigurnost XFactory portala
Naši portali koriste Microsofove tehnologije vezane za sigurnost, koje smo mi još dodatno unapredili. Znaci vec profesionalno odradenu sigurnost smo prilagodili našim portebama. Do sada nikad još nismo imali bilo kakav problem u vezi sa sigurnošcu.  
Main menu Izrada portala Sigurnost XFactory portala Sigurnost XFactory portala
XFactory
Velicina portala
Mi Vas sa naše strane ne sputavamo ni u cemu, kao ni Hosting provajder. Možete imati veliki broj stranica, projekata, faza projekata, kategorija, podkategorija, proizvoda, korisnika ...  
Main menu Izrada portala Velicina portala Velicina portala
XFactory
Web hosting XFactory portala
Vec 6 godina koristimo Americki hosting provajder Arvixe. O njima možemo da kažemo da su veoma profesionalni imaju odlican hosting, koji Vas ne ogranicava u nicemu. Veoma retko ima nekih problema, a i kad se dese sve rešavaju odmah.  
Main menu Izrada portala Web hosting XFactory portala Web hosting XFactory portala
XFactory
Stranica: