XFACTORY       

XFactory portali su poslovna rešenja koja trebaju da pomognu manjim i vecim firmama da brzo naprave korist od internet poslovanja. Konstantno su usavršavani. Uradili smo preko 20 portala i imamo veliko iskustvo u ovoj oblasti. Potpuno vladamo tehnologijom i moguci su dalji dogovori za dalji razvoj projekata u bilo kom pravcu. Ugradili smo u njih veliki broj funkcionalnosti, ali nam je najbitnije bilo da sve bude veoma jednostavno za krajnjeg korisnika i da brzo može da se odradi veliki posao.

Sortiranje:
Internet prodavnica
Najmoderniji portal za prodaju i predstavljanje svoje kompanije, koji omogucava zaposlenima da sami prave sadržaj i ubacuju i menjaju proizvode. Omogucena je interakcija sa klijentima. Najmoderniji portal za prodaju i predstavljanje svoje kompanije, koji omogucava zaposlenima da sami prave sadržaj i ubacuju i menjaju proizvode. Omogucena je interakcija sa klijentima.  
Izrada portala ZA TRGOVINU Internet prodavnica
XFactory
Project management tool
Upravljanje kompanijom i rad kompanije treba da bude iskustvo kao kad posecujete omiljeni sajt i gledate šta ima novo. Project management tool prati vremena i projekcije izrade faza projekta i uloženo vreme. Može se koristiti u bilo kojoj kompaniji da bi podstakao zaposlene da budu kreativni i inovativni.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Project management tool
XFactory
Portal za nekretnine i turizam
Najmoderniji portal za nekretnine / turizam, koji omogucava zaposlenim i klijentima da sami uredjuju kako ce biti predstavljene nekretnine i destinacije.  
Izrada portala RAZNI PORTALI Portal za nekretnine i turizam
XFactory
Biznis portal
Promocija
Portal za predstavljanje firme. Omogucava da dobijete sve što vam je potrebno da se na internetu postavite kao autoritet u svojoj oblasti. Firma može da preuzme postavljanje i izmenu sadržaja na portalu i da kako se menja poslovanje firme te promene odmah budu objavljene na portalu.  
Izrada portala XFACTORY ZA PREDUZECA Biznis portal
XFactory
Stranica: