DOBAR POSAO       

Sortiranje:
20 godina rada MATEKSA
Promocija
MILE ILIC-I RADNIK I GAZDA Aprila meseca MATEKS obeležava 20 godina uspešnog rada.Od nekadasnje male radionice za izradu jambolija,MIODRAG ILIC bivsi radnik LETEKSA a pri tom i sportista i muzicar,uspeo je da izgradi savremenu Fabriku jednu od boljih u Leskovcu I tako posle Lazara Dunjerovica I ostalih leskovackih predratnih fabrikanata,po svojoj osobenosti I speficnosti razvoja,ulazi sasvim sigurno u istoriju leskovackog tekstila.  
Biznis forum DOBAR POSAO 20 godina rada MATEKSA
Zoran Dincic
Od industrijske konoplja 20.000 proizvoda
Od Konoplja se moze dobiti cak 20.000 proizvoda. Imamo tradicijuproizvodnje konoplja staru 130 godina. Poceli smo sa gajenjem i preradom konoplja. Pruža se velika sansa da u saradnji sa velikim proizvodjacima i preradjivacima konoplja zapocneno pionirske korake u sadnji prvih povrsina pod konopljem sa semenom koje obezbedjuju investitori.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO Industrijska konoplja - biznis
XFactory
BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO
NOVO
BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO. Autori XFactory portala: Aleksandar Josik i Fedor Rakic iz Beograda i Zoran Dincic, vlasnik BIZNIS KREATIVNE RADIONICE potpisali su 14.februara u Beogradu ugovor o poslovnoj saradnji i time postali i deo TIMA 10 Creative Business Workshop.  
Biznis forum DOBAR POSAO     BIZNIS KREATIVNA RADIONICA I  XFACTORY PORTALI OD SADA - ZAJEDNO.
Zoran Dincic
MI TO MOŽEMO ZAJEDNO
NOVO!!!
DA DA DA DA  
Biznis forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO MI TO MOŽEMO ZAJEDNO
Zoran Dincic
Bimtex - Konac delo krasi
Promocija
Osnovnu delatnost cini proizvodnja prediva za trikotažnu i caraparsku industriju kao i proizvodnja elasticnih mrežica za pakovanje mesnih proizvoda. Danas je “BIM tex” lider na tržištu Srbije u proizvodnji razlicitih tipova prediva, za sve vrste pletacih tehnologija sa kapacitetom od preko 1000 tona godišnje.  
Biznis radionica forum BIZNIS IDEJE FORUM DOBAR POSAO Bimtex - Konac delo krasi
XFactory
Stranica: